Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

5 practici simple de autovindecare emoțională

Mintea noastră, lipsită de răbdare, ne provoacă reacții emoționale atunci când ideile noastre despre cum ar trebui să fie lucrurile se ciocnesc de realitatea înconjurătoare. De multe ori ne chinuim singuri gândindu-ne la alegerile pe care le-am făcut, cuvintele pe care le-am spus sau calea pe care nu am ales să mergem. Sau ne agățăm de viitor, amânându-ne fericirea cu gânduri despre ceea ce lipsește sau despre ce este diferit față de ce ne dorim în momentul prezent.

Aceste gânduri și judecăți sunt sursa durerii noastre emoționale.

Mintea noastră conține nenumărate convingeri limitative și așteptări, care au devenit filtre prin care percepem realitatea. În timp ce corpul eliberează în mod spontan durerea în momentul în care cauza subtilă este vindecată, mintea are un instinct misterios de a se agăța de convingerile ei. Cu ajutorul minții noastre noi ne creăm o închisoare a suferinței și uităm că noi suntem arhitecții acestei închisori și că noi deținem cheia pentru a ne elibera.

Chiar și după ani de muncă de autovindecare emoțională, facem câteodată greșala să credem că ceva din exteriorul nostru ne face furioși, deprimați, anxioși sau speriați. În realitate, evenimentele din exterior sunt simpli factori declanșatori. Cauza fiecărei emoții se află în interiorul nostru. Descoperind falsele percepții care ne fac să ne agățăm de durere, ne putem deschide către o experiență profundă de pace.

Woman relaxing in the nature on sunsetSursa foto: http://www.emotionalhealingretreat.com

Iată 5 practici simple de autovindecare emoțională

Atunci când ești copleșit de o emoție negativă, următoarele practici te pot ajuta să îți găsești drumul înapoi câtre centrul tău de echilibru, pace și stare de bine:

  • Rezistă impulsului de a-ți ignora emoțiile, de a le îndepărta sau de a le considera rele. În schimb, întreabă-le ce vor să îți spună. Toate emoțiile – inclusiv cele mai dificile – există pentru un motiv: să te ajute.  Emoțiile te ajută să te conectezi la mesajul pe care corpul tău vrea să îl asculți.
  •  Fii obiectiv. Dacă te identifici personal cu negativitatea și gândești: Sunt furios, deprimat, stresat, etc, va fi extrem de dificil să te detașezi de situație. Învață să îți vezi emoțiile ca pe niște energii, asemenea electricității care curge prin tine, dar care nu este una cu tine.
  •  Practică compasiunea de sine. Dacă te simți copleșit, spune-ți: Orice îmi spune teama, nimic nu mă poate distruge. Am o reacție puternică acum, dar această reacție nu mă definește. Acest moment va trece.
  •  Asumă-ți responsabilitatea. Dacă reacționezi în anumite situații în aceeași manieră, întreabă-te ce ai nevoie să înveți pentru ca să îți schimbi acel răspuns automat.
  •  Meditează. Meditația este una dintre cele mai bune modalități de a te detașa de emoții puternice și de a te conecta cu sinele tău autentic. În meditație întrerupem șirul inconștient al gândurilor și emoțiilor, focalizându-ne pe un obiect nou al atenției. De exemplu, obiectul atenției noastre poate fi o mantra pe care ne-o repetăm în minte. O mantră este sunet pur, fără un înțeles sau o încărcătură emoțională care să provoace asocieri. Ea permite minții să se detașeze de preocupările ei uzuale și să experimenteze spațiul și calmul din interiorul tău. În liniștea conștientizării, mintea abandonează vechile tipare de gândire și simțire și învață să se vindece.

Sursa: http://www.chopra.com/articles/healing-the-source-of-emotional-pain#sm.00009kbqo5jid6j10hk1twbo3r8s1

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către tine însăți, îți poți face acum o programare la ședințele de vindecare emoțională.  

Ce se întâmplă în cadrul acestor ședințe:

Primele trei ședințe includ profilul tău numerologic (bazat pe data nașterii tale și pe numele tău), care îți dezvăluie cine ești din punct de vedere vibrațional.  Acest profil îl poți primi integral în format tipărit la prima ședință, dacă optezi să plătești în avans pentru primele trei ședințe, sau în trei părți, câte una după fiecare dintre primele trei ședințe de lucru, dacă optezi să plătești la fiecare ședință.

În decursul primelor ședințelor de lucru, facem împreună o evaluare a ceea ce ar fi de vindecat din punct de vedere emoțional (primele două ședințe), eliberez emoții nerezolvate captive din corpul tău energetic (a treia sedință) și practicăm împreună metoda de eliberare emoțională (începând cu ședința a patra), pentru ca să o poți folosi singură, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție.

Obiectivul meu este să te ajut să îți conștientizezi darurile și talentele tale naturale, să elimini blocajele din mintea subconștientă care te opresc să le manifești, să conștientizezi puterea vibrațională a cuvintelor, emoțiilor, gândurilor, sunetelor și aromelor și să înveți să le folosești spre binele tău cel mai înalt, pentru a deveni independentă energetic și pentru a-ți manifesta puterea interioară, în modul tău unic și minunat.

După fiecare ședință de lucru, îți ofer resurse scrise, audio și video, care să te susțină în căutările și alegerile tale. Toate aceste resurse ți le ofer prin e-mail, astfel încât să le poți accesa și folosi oricând le vei considera utile.

Durata ședințelor

Ședințele durează o oră și jumătate, mai puțin prima ședință, care durează 2 ore.

Prețul ședințelor

Prețul pentru o ședință de vindecare emoțională de o oră și jumătate este de 189 de lei.

Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni vindecare emoțională, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Dacă nu locuiești în București, sau preferi ședințe online, din confortul casei tale, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și o încăpere în care să nu te deranjeze nimeni.

 

Leave a Reply