Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui

Unul dintre motivele esențiale pentru a zâmbi este conștientizarea ca acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

Toate gândurile creează. Nu îți mai subestima puterea gândurilor. Chiar și cea mai mică pietricică, dacă este aruncată în apă, trimite unde în toate direcțile. La fel este și cu gândurile tale. Ele sunt cauza suferințelor cu care te confrunți si tot ele sunt cele care ascund eliberarea de suferință.

smiling-child1_2

Sursa foto aici.

Un alt job, mai mult timp liber, o altă relație, o vacanță prelungită sau o nouă achiziție sunt soluțiile obișnuite la care apelezi atunci când te simți nefericit. Deși sunt schimbări pozitive, ele nu se adresează cauzei care a provocat nefericirea și anume gândurile tale. A face doar schimbări exterioare e ca și când vopsim o mașină care are probleme cu motorul.

Amintește-ți cât poți de des ca toate gândurile creează. Apoi hotărăște-te ce vrei să creezi. Poți alege să dăruiești iubire.

Poate cea mai trecută cu vederea expresie a iubirii este chiar cea mai puternică: ascultarea. Suntem înzestrați cu două urechi și o singură gură și am putea să le folosim pentru a asculta de două ori mai mult decât vorbim. Putem oferi iubire, oferind din timpul nostru pentru a asculta.

Acordă-ți timp să asculti oamenii cu interes și înțelegere și fără să îi judeci.  Uneori, rezolvarea problemelor și acordarea de sfaturi îl împiedică pe celălalt să se simtă auzit.

Pe măsură ce asculți cu inima, în momentul prezent, poți recunoaște în cel care îți vorbește lumina iubirii. Și atunci o poți vedea și în tine însuți.

1747273_origSursa foto aici.

Fii pregătit mereu:

  • să fii văzut așa cum ești și să fii sincer în ceea ce privește emoțiile tale
  • să fii sincer în momentul prezent
  • să cauți să înțelegi și să fii răbdător.

– fragment din cartea Zâmbește fără motiv. Pași simpli pe care îi poți face pentru a fi fericit acum, de Dr. Lee Jampolsky

Concentrează-ți atentia la ceva ce te face să zâmbești. Și apoi fă-ți timp și împărtășește acest lucru cu cineva din viața ta. Apoi ascultă cu iubire ce îl face să zâmbească pe cel din fața ta.

Și observă efectul magic. Conștientizează că ACUM este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către tine însuți, e simplu.  Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni consiliere individuală, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Nu contează unde locuiești, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de un computer cu o conexiune la internet și o cameră în care să nu te deranjeze nimeni.

Fiecare om e UNIC și de aceea, lucrăm pornind de la talentele și darurile tale unice.  Ședințele noastre de lucru conțin analize numerologice amănunțite și metode simple de lucru cu mintea noastră subconștientă, duhul nostru fermecat.

Dacă dorești să îți descoperi unicitatea prin intermediul numerelor care te guvernează, poți comanda un profil numerologic.  Acest profil constă într-un raport scris de aproximativ 15 – 20 de pagini conținând aspirația sufletului, personalitatea, destinul, călăuza interioară,țelul de aur, planurile de exprimare, calea din naștere, vibrația zilei de naștere, eul ascuns, lectiile karmice, încercările si ocaziile, precum și vibrațiile personale ale anilor și lunilor.  Poți completa acest formular  Solicitare profil numerologic, și în maxim 48 de ore  de la confirmarea plății îl poți primi pe e-mail.

Te aștept cu drag  și la atelierele pe care le țin în București. Detalii despre următorul atelier găsești în Secțiunea Evenimente a căsuței mele virtuale

Leave a Reply