Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui

Unul dintre motivele esențiale pentru a zâmbi este conștientizarea ca acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

Toate gândurile creează. Nu îți mai subestima puterea gândurilor. Chiar și cea mai mică pietricică, dacă este aruncată în apă, trimite unde în toate direcțile. La fel este și cu gândurile tale. Ele sunt cauza suferințelor cu care te confrunți si tot ele sunt cele care ascund eliberarea de suferință.

smiling-child1_2

Sursa foto aici.

Un alt job, mai mult timp liber, o altă relație, o vacanță prelungită sau o nouă achiziție sunt soluțiile obișnuite la care apelezi atunci când te simți nefericit. Deși sunt schimbări pozitive, ele nu se adresează cauzei care a provocat nefericirea și anume gândurile tale. A face doar schimbări exterioare e ca și când vopsim o mașină care are probleme cu motorul.

Amintește-ți cât poți de des ca toate gândurile creează. Apoi hotărăște-te ce vrei să creezi. Poți alege să dăruiești iubire.

Poate cea mai trecută cu vederea expresie a iubirii este chiar cea mai puternică: ascultarea. Suntem înzestrați cu două urechi și o singură gură și am putea să le folosim pentru a asculta de două ori mai mult decât vorbim. Putem oferi iubire, oferind din timpul nostru pentru a asculta.

Acordă-ți timp să asculti oamenii cu interes și înțelegere și fără să îi judeci.  Uneori, rezolvarea problemelor și acordarea de sfaturi îl împiedică pe celălalt să se simtă auzit.

Pe măsură ce asculți cu inima, în momentul prezent, poți recunoaște în cel care îți vorbește lumina iubirii. Și atunci o poți vedea și în tine însuți.

1747273_origSursa foto aici.

Fii pregătit mereu:

  • să fii văzut așa cum ești și să fii sincer în ceea ce privește emoțiile tale
  • să fii sincer în momentul prezent
  • să cauți să înțelegi și să fii răbdător.

– fragment din cartea Zâmbește fără motiv. Pași simpli pe care îi poți face pentru a fi fericit acum, de Dr. Lee Jampolsky

Concentrează-ți atentia la ceva ce te face să zâmbești. Și apoi fă-ți timp și împărtășește acest lucru cu cineva din viața ta. Apoi ascultă cu iubire ce îl face să zâmbească pe cel din fața ta.

Și observă efectul magic. Conștientizează că ACUM este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

 

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către vindecarea ta emoțională și eliberarea de convingerile limitative, îți poți face acum o programare la ședințele de consiliere individuală.  

Aceste ședințe încep cu un profil numerologic complex (pe care îl vei primi în scris și în baza căruia vom începe să lucrăm) și continuă cu metode simple de evaluare a convingerilor limitative, a rănilor emoționale, a cauzelor subtile a anumitor dezechilibre emoționale și fizice, apoi cu explicarea și aplicarea unor  metode de lucru cu mintea subconștientă pentru eliberarea convingerilor limitative și a energiei emoționale acumulate în tine,  pentru a ajunge la starea de bine pe care ți-o dorești.

Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni consiliere individuală, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Dacă nu locuiești în București, sau preferi ședințe online, din confortul casei tale, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și o încăpere în care să nu te deranjeze nimeni.

 

Leave a Reply