Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui

Unul dintre motivele esențiale pentru a zâmbi este conștientizarea ca acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

Toate gândurile creează. Nu îți mai subestima puterea gândurilor. Chiar și cea mai mică pietricică, dacă este aruncată în apă, trimite unde în toate direcțile. La fel este și cu gândurile tale. Ele sunt cauza suferințelor cu care te confrunți si tot ele sunt cele care ascund eliberarea de suferință.

smiling-child1_2

Sursa foto aici.

Un alt job, mai mult timp liber, o altă relație, o vacanță prelungită sau o nouă achiziție sunt soluțiile obișnuite la care apelezi atunci când te simți nefericit. Deși sunt schimbări pozitive, ele nu se adresează cauzei care a provocat nefericirea și anume gândurile tale. A face doar schimbări exterioare e ca și când vopsim o mașină care are probleme cu motorul.

Amintește-ți cât poți de des ca toate gândurile creează. Apoi hotărăște-te ce vrei să creezi. Poți alege să dăruiești iubire.

Poate cea mai trecută cu vederea expresie a iubirii este chiar cea mai puternică: ascultarea. Suntem înzestrați cu două urechi și o singură gură și am putea să le folosim pentru a asculta de două ori mai mult decât vorbim. Putem oferi iubire, oferind din timpul nostru pentru a asculta.

Acordă-ți timp să asculti oamenii cu interes și înțelegere și fără să îi judeci.  Uneori, rezolvarea problemelor și acordarea de sfaturi îl împiedică pe celălalt să se simtă auzit.

Pe măsură ce asculți cu inima, în momentul prezent, poți recunoaște în cel care îți vorbește lumina iubirii. Și atunci o poți vedea și în tine însuți.

1747273_origSursa foto aici.

Fii pregătit mereu:

  • să fii văzut așa cum ești și să fii sincer în ceea ce privește emoțiile tale
  • să fii sincer în momentul prezent
  • să cauți să înțelegi și să fii răbdător.

– fragment din cartea Zâmbește fără motiv. Pași simpli pe care îi poți face pentru a fi fericit acum, de Dr. Lee Jampolsky

Concentrează-ți atentia la ceva ce te face să zâmbești. Și apoi fă-ți timp și împărtășește acest lucru cu cineva din viața ta. Apoi ascultă cu iubire ce îl face să zâmbească pe cel din fața ta. Și observă efectul magic. Conștientizează că ACUM este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către tine însăți, îți poți face acum o programare la ședințele de vindecare emoțională.  

Ce se întâmplă în cadrul acestor ședințe:

Primele trei ședințe includ profilul tău numerologic (bazat pe data nașterii tale și pe numele tău), care îți dezvăluie cine ești din punct de vedere vibrațional.  Acest profil îl poți primi integral în format tipărit la prima ședință, dacă optezi să plătești în avans pentru primele trei ședințe, sau în trei părți, câte una după fiecare dintre primele trei ședințe de lucru, dacă optezi să plătești la fiecare ședință.

În decursul primelor ședințelor de lucru, facem împreună o evaluare a ceea ce ar fi de vindecat din punct de vedere emoțional (primele două ședințe), eliberez emoții nerezolvate captive din corpul tău energetic (a treia sedință) și practicăm împreună metoda de eliberare emoțională (începând cu ședința a patra), pentru ca să o poți folosi singură, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție.

Obiectivul meu este să te ajut să îți conștientizezi darurile și talentele tale naturale, să elimini blocajele din mintea subconștientă care te opresc să le manifești, să conștientizezi puterea vibrațională a cuvintelor, emoțiilor, gândurilor, sunetelor și aromelor și să înveți să le folosești spre binele tău cel mai înalt, pentru a deveni independentă energetic și pentru a-ți manifesta puterea interioară, în modul tău unic și minunat.

După fiecare ședință de lucru, îți ofer resurse scrise, audio și video, care să te susțină în căutările și alegerile tale. Toate aceste resurse ți le ofer prin e-mail, astfel încât să le poți accesa și folosi oricând le vei considera utile.

Durata ședințelor

Ședințele durează o oră și jumătate, mai puțin prima ședință, care durează 2 ore.

Prețul ședințelor

Prețul pentru o ședință de vindecare emoțională de o oră și jumătate este de 189 de lei.

Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni vindecare emoțională, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Dacă nu locuiești în București, sau preferi ședințe online, din confortul casei tale, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și o încăpere în care să nu te deranjeze nimeni.

 

Leave a Reply