Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui

Unul dintre motivele esențiale pentru a zâmbi este conștientizarea ca acum este singurul timp care există și fiecare moment este pentru a dărui.

Toate gândurile creează. Nu îți mai subestima puterea gândurilor. Chiar și cea mai mică pietricică, dacă este aruncată în apă, trimite unde în toate direcțile. La fel este și cu gândurile tale. Ele sunt cauza suferințelor cu care te confrunți si tot ele sunt cele care ascund eliberarea de suferință.

smiling-child1_2

Sursa foto aici.

Un alt job, mai mult timp liber, o altă relație, o vacanță prelungită sau o nouă achiziție sunt soluțiile obișnuite la care apelezi atunci când te simți nefericit. Deși sunt schimbări pozitive, ele nu se adresează cauzei care a provocat nefericirea și anume gândurile tale. A face doar schimbări exterioare e ca și când vopsim o mașină care are probleme cu motorul.

Amintește-ți cât poți de des ca toate gândurile creează. Apoi hotărăște-te ce vrei să creezi. Poți alege să dăruiești iubire.

Poate cea mai trecută cu vederea expresie a iubirii este chiar cea mai puternică: ascultarea. Suntem înzestrați cu două urechi și o singură gură și am putea să le folosim pentru a asculta de două ori mai mult decât vorbim. Putem oferi iubire, oferind din timpul nostru pentru a asculta.

Acordă-ți timp să asculti oamenii cu interes și înțelegere și fără să îi judeci.  Uneori, rezolvarea problemelor și acordarea de sfaturi îl împiedică pe celălalt să se simtă auzit.

Pe măsură ce asculți cu inima, în momentul prezent, poți recunoaște în cel care îți vorbește lumina iubirii. Și atunci o poți vedea și în tine însuți.

1747273_origSursa foto aici.

Fii pregătit mereu:

  • să fii văzut așa cum ești și să fii sincer în ceea ce privește emoțiile tale
  • să fii sincer în momentul prezent
  • să cauți să înțelegi și să fii răbdător.

– fragment din cartea Zâmbește fără motiv. Pași simpli pe care îi poți face pentru a fi fericit acum, de Dr. Lee Jampolsky

Bine ai venit în căsuța mea virtuală!  Dacă eşti la fel ca mine, într-o căutare continuă a cine eşti cu adevărat, ai poposit într-unul dintre locurile care te poate ajuta să îți găseşti propriile răspunsuri. Eu sunt aici pentru a te ajuta să te redescoperi şi să continui căutarea spre Tine Cel Adevărat, în felul tău unic şi minunat. 

Te pot ajuta cu:

– calcularea și redactarea unui profil numerologic – detalii despre ce cuprinde și despre cum poți intra în posesia unui profil numerologic găsești în secțiunea Profil numerologic;

sesiuni individuale de vindecare emoțională - detalii  despre ce cuprind acestea și despre cum putem începe să lucrăm împreună găsești în secțiunea Vindecare emoțională;

sesiuni individuale de echilibrare PSYCH-K® a credințelor limitative – detalii despre aceste sesiuni și despre cum putem începe să lucrăm împreună găsești în secțiunea Echilibrare PSYCH-K®;

ateliere de conștientizare și vindecare emoțională – detalii despre următorul atelier și despre cum poți participa găsești în secțiunea Ateliere.

Te îmbrățișez cu drag,

Alina

 

 

Leave a Reply