Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Descopera-ti unicitatea cu ajutorul numerelor

Tu esti o fiinta unica, inzestrata cu daruri si talente unice. Fiecare om are o vibratie unica, codificata de numele pe care il poarta si de data nasterii sale.  Numele pe care l-ai primit la nastere contine toate informatiile despre caracterul, dorintele si planurile tale de existenta – fizic, mental, emotional si intuitiv.  Numele tau este codul tau personal.  Chiar daca pe parcursul vietii, iti schimbi numele, este ca si atunci cand iti schimbi culoarea parului: efectele vor fi diferite, dar, dedesubt, radacinile continua sa creasca in culoarea lor naturala.

De la rocile si mineralele inerte pana la organele corpului tau, gandurile si emotiile tale si chiar sunetul numelui tau, toate sunt energie si au frecvente de vibratie proprii. Pentru masurarea vibratiilor avem nevoie de numere, pentru ca ele descifreaza continutul vibrational al tuturor lucrurilor.  Literele sunt simboluri ale sunetelor. Fiecare sunet are o frecventa de vibratie, care poate fi masurata.  Numarul de ordine al fiecarei litere din alfabet este chiar frecventa ei de vibratie.  Numele tau nu este intamplator, asa cum nu este intamplatoare nici data nasterii tale.

numerology_759_thinkstockphotos-503845638

Vocalele numelui tau iti releva cele mai intime dorinte, deci desemneaza Dorinta sau Aspiratia Sufletului Tau. Aceste aspiratii interioare formeaza bazele motivatiei tale. Frecventa de vibratie este alta pentru fiecare sunet vocalic, dandu-i fiecaruia o valoare numerica diferita. Gruparea vocalelor da fiecarui nume o particularitate, un ton propriu, precum si caracteristici asociate acelui ton vibratoriu. In acea vibratie se afla dorintele din adancul sufletului, eul nemuritor. Dorinta interioara iti clarifica motivele pentru ceea ce vrei sa obtii cu adevarat de la viata. Iti spune chiar si ce atitudini negative iti blocheaza progresul.

Nu exista numere rele. Dar, asa cum orice medalie are un revers, exista aspecte pozitive si negative in vibratia fiecarui numar. Prin alegerile pe care le faci, culegi cate putin din fiecare de-a lungul intregii vieti. Numerele iti releveaza inclinatiile pe care le ai, dar felul in care reactionezi in fiecare situatie ramane la alegerea ta. Daca alegi, de cele mai multe ori, partea pozitiva, vei cunoaste succesul. Cand optezi pentru aspectele negative, opresti fluxul de energie universala creatoare si astfel iti stabilesti propriile limite si neajunsuri si provoci experiente negative, care iti complica viata.

Deci experientele de viata nu sunt predestinate. Toate realizarile, succesele si esecurile sunt produse de tine insuti. Cunoscandu-ti numerele, iti va fi mai usor sa te intelegi pe tine insuti si sa iei hotararile potrivite pentru a implini aspiratiile sufletului tau.

numerology 1.jpg.opt889x556o0,0s889x556

Consoanele imbraca vocalele, dand forma gandurilor tale. Similar, ele influenteaza modul in care actionezi, reactionezi si te infatisezi, conturandu-ti eul pe care il percep ceilalti – personalitatea. Poarte diverse denumiri: Mintea, Eul latent sau Eul secret. Din gandurile si convingerile tale intime se deprinde Personalitatea ta. Fiecare dintre consoanele care iti alcatuiesc numele reprezinta cate un sunet ce este o parte din tine la care ai raspuns toata viata, atat de mult timp incat a devenit o parte a personalitatii tale.

Exact asa cum consoanele imbraca vocalele, gandurile tale sunt substanta care te imbraca in exprimari.  Acest lucru reiese din modul in care iti alegei hainele, te pieptani, iti faci toaleta, din felul in care te imbraci si chiar din felul in care iti alegi cuvintele.  Toate acestea, combinate, apar in expresiile tale faciale, pentru ca gandurile tale cele mai intime reflecta personalitatea ta si felul in care te vad ceilalti.

Impreuna, vocalele si consoanele din nume arata scopul pentru care esti aici. Expresia totala, sau mai simplu, Expresia este numarul destinului tau si include toate talentele si potentialul tau. Ea iti spune ce anume ai venit in aceasta lume sa faci; este un ghid de utilizare a Caii din nastere, care iti arata unde sa cauti ocazii. Cand talentele tale sunt canalizate catre vocatia potrivita, ajungi la cea mai mare implinire.

Numarul Calauzei interioare este frecventa la care te acordezi atunci cand doresti sa iti rezolvi problemele.  Calea din nastere arata ce ai de facut in aceasta viata si este data de vibratia datei tale de nastere care se reduce la un numar radacina, iar Telul de aur este un numar ce sugereaza care va fi implinirea ta finala, din anii senectutii.

Numerology-9-656x390

Se pot spune multe despre tine, doar analizand ziua de nastere.  S-a descoperit ca oamenii care au aceleasi numere in ziua de nastere au multe in comun, indiferent de luna si de anul in care s-au nascut.  Acest numar te reprezinta pe tine la maturitate.

Numerele care lipsesc din numele tau reprezinta zonele slabe ale caracterului tau, lectiile pentru care te afli aici, ca sa le inveti. Se pare ca toti ne confruntam in mod repetat cu aceleasi probleme. Este posibil ca ele sa aiba legatura cu numerele care lipsesc, iar daca stii despre ce este vorba, le poti rezolva.

Fiecare numar si literele care ii corespund reprezinta cate o vibratie care este in legatura cu unul dintre urmatoarele planuri: fizic, mental, emotional si intuitiv.  Echilibrul pe care il pastrezi intre cele patru aspecte ale firii tale arata caracterul tau adevarat si aptitudinile vocationale. Nenumaratele combinatii ale acestor calitati confera unicitatea fiecaruia dintre noi.

Planul fizic – rezistenta fizica, dexteritatea si energia – se refera la aspectele materiale si la instinctele tale naturale. Planul mental arata modul tau de a rationa, daca esti analitic, creativ sau curios. Planul emotional arata cum te afecteaza sentimentele si cum ti le exprimi. Reveleaza modul in care iti impui atitudinile. Planul intuitiv arata natura ta superioara, implicata in impresiile abstracte, imaginative, conditia spirituala si constiinta existentei unei calauze interioare.

Exista patru perioade distincte de dezvoltare a unei persoane: copilaria, tineretea, varsta mijlocie si anii maturitatii.  Aceste patru cicluri principale sunt anotimpurile vietii tale, prima fiind primavara – o perioada de dezvoltare. Apoi vara, cand fie pui fundatia muncii tale de-o viata, fie esti deja implicat in munca; toamna, la varsta mijlocie; si iarna, premergatoare si in timpul batranetii.

Fiecare perioada e guvernata de anumite energii care dau culoare sentimentelor tale si iti influenteaza actiunile.  Acestea sunt specifice fiecarei persoane si au legatura cu dezvoltarea talentelor si insusirilor. Defectele si calitatile tale se manifesta in paralel pe durata acestor cicluri. Defectele asupra carora e important sa lucrezi sunt Incercarile. Energiile se cheama Culmi, Pinacluri sau Ocazii.

pic_-128

Incercarile iti arata care aspecte din viata ta au nevoie sa fie dezvoltate. Ele sunt semnale de avertizare care iti spun ca e important pentru tine sa inveti cum sa folosesti aspectele pozitive ale vibratiilor acestor numere.  Cand stii dinainte cu ce probleme te poti confrunta, poti depune eforturi in sensul imbunatatirii actiunilor si reactiilor tale.

Ocaziile provin din interiorul tau, sub forma unor dorinte si forte motivante care asteapta sa fie exprimate. Ele sunt campuri energetice si le sesizezi atunci cand iti indrepti gandurile in directii noi. Cand actionezi conform noilor tale impulsuri sau dorinte nestavilite, folsesti energii cuprinse in vibratiile numerelor care te guverneaza.

Bine ai venit în căsuța mea virtuală!  Dacă eşti la fel ca mine, într-o căutare continuă a cine eşti cu adevărat, ai poposit într-unul dintre locurile care te poate ajuta să îți găseşti propriile răspunsuri. Eu sunt aici pentru a te ajuta să te redescoperi şi să continui căutarea spre Tine Cel Adevărat, în felul tău unic şi minunat. 

Te pot ajuta cu:

– calcularea și redactarea unui profil numerologic – detalii despre ce cuprinde și despre cum poți intra în posesia unui profil numerologic găsești în secțiunea Profil numerologic;

sesiuni individuale de vindecare emoțională - detalii  despre ce cuprind acestea și despre cum putem începe să lucrăm împreună găsești în secțiunea Vindecare emoțională;

sesiuni individuale de echilibrare PSYCH-K® a credințelor limitative – detalii despre aceste sesiuni și despre cum putem începe să lucrăm împreună găsești în secțiunea Echilibrare PSYCH-K®;

ateliere de conștientizare și vindecare emoțională – detalii despre următorul atelier și despre cum poți participa găsești în secțiunea Ateliere.

Te îmbrățișez cu drag,

Alina

 

Leave a Reply