Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Puterea extraordinară a momentului prezent

„Fiecare moment al vieţii reprezintă un nou început şi o îndepărtare de trecut. Momentul prezent reprezintă pentru mine începutul unei vieţi noi” – Louise L. Hay

Viaţa ți-a oferit şi continuă să îți ofere permanent oportunităţi de a cunoaşte oameni extraordinari. Pe mulţi dintre ei îi cunoști prin intermediul cărţilor pe care le-au scris pentru a-i inspira pe alţii. Pe alţii îi descoperi prin întâlniri magice, în viața ta de zi cu zi. E important să fii mereu pregătit şi deschis să te dezvolți, să înveți ceva important de la fiecare fiinţă pe care o întâlnești și din orice situație de viață.

10390425_750950408321028_6419530638878046058_n

Personal, sunt recunoscătoare pentru ceea ce învăţ în fiecare zi despre oameni şi de la oameni. Iubesc unicitatea fiecărui om şi unicitatea fiecărei experienţe. Învăţ permanent să ascult, fără să judec, cu inima deschisă, cu simpla intenţia de a înţelege. Privesc în ochii oamenilor, ascult poveştile lor unice de viaţă și mesajele inimii lor, sunt atentă la emoţiile lor şi … mă las inspirată.

Învăţ de asemenea să îmi ascult şi să îmi înţeleg mai bine emoţiile şi le împărtăşesc celor interesaţi ce am descoperit şi descopăr în călătoria mea, astfel încât să-i inspir pe oameni unici şi minunaţi să îşi asculte şi înţeleagă emoţiile și să se lase ghidați de intuiție.

Puterea prezentului este cu siguranţă printre cele mai transformatoare lucruri pe care le-am descoperit şi le experimentez datorită oamenilor din viaţa mea, în călătoria în lumea fascinantă a spiritului.

“Cu toţii suntem responsabili pentru experientele noastre. Fiecare gând pe care îl emitem contribuie la făurirea viitorului nostru. Capacitatea maximă a fiecărui om este în momentul prezent.” – Louise L. Hay

girls_girl_meditating_on_a_hill_055611_

Când ne concentrăm pe momentul prezent, ne simţim energizaţi să fim cine ne dorim să fim, fără regrete pentru ce am făcut sau nu am făcut ieri şi fără îngrijorări şi temeri pentru ce vom face mâine. Ceea ce gândim şi simţim azi determină ce vom trăi mâine şi transformă trecutul într-o experienţă valoroasă.

Prezentul este cel mai bun moment pentru a începe să faci ceea ce de mult simţeai că e important pentru tine. Acele lucruri pentru care nu ți-ai făcut niciodată timp, pentru că erai mult prea ocupat să faci ceea ce „trebuie”.

Prezentul este cel mai bun moment pentru a începe să fii ceea ce eşti cu adevărat, pentru a începe sau a relua călătoria către tine însuţi şi pentru a-i (re)descoperi pe oamenii minunaţi din jurul tău.

breakdown-or-breakthrough-700x360

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către tine însăți, îți poți face acum o programare la ședințele de vindecare emoțională.  

Ce se întâmplă în cadrul acestor ședințe:

Primele trei ședințe includ profilul tău numerologic (bazat pe data nașterii tale și pe numele tău), care îți dezvăluie cine ești din punct de vedere vibrațional.  Acest profil îl poți primi integral în format tipărit la prima ședință, dacă optezi să plătești în avans pentru primele trei ședințe, sau în trei părți, câte una după fiecare dintre primele trei ședințe de lucru, dacă optezi să plătești la fiecare ședință.

În decursul primelor ședințelor de lucru, facem împreună o evaluare a ceea ce ar fi de vindecat din punct de vedere emoțional (primele două ședințe), eliberez emoții nerezolvate captive din corpul tău energetic (a treia sedință) și practicăm împreună metoda de eliberare emoțională (începând cu ședința a patra), pentru ca să o poți folosi singură, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție.

Obiectivul meu este să te ajut să îți conștientizezi darurile și talentele tale naturale, să elimini blocajele din mintea subconștientă care te opresc să le manifești, să conștientizezi puterea vibrațională a cuvintelor, emoțiilor, gândurilor, sunetelor și aromelor și să înveți să le folosești spre binele tău cel mai înalt, pentru a deveni independentă energetic și pentru a-ți manifesta puterea interioară, în modul tău unic și minunat.

După fiecare ședință de lucru, îți ofer resurse scrise, audio și video, care să te susțină în căutările și alegerile tale. Toate aceste resurse ți le ofer prin e-mail, astfel încât să le poți accesa și folosi oricând le vei considera utile.

Durata ședințelor

Ședințele durează o oră și jumătate, mai puțin prima ședință, care durează 2 ore.

Prețul ședințelor

Prețul pentru o ședință de vindecare emoțională de o oră și jumătate este de 189 de lei.

Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni vindecare emoțională, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Dacă nu locuiești în București, sau preferi ședințe online, din confortul casei tale, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și o încăpere în care să nu te deranjeze nimeni.

 

 

Leave a Reply