Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Puterea extraordinară a momentului prezent

„Fiecare moment al vieţii reprezintă un nou început şi o îndepărtare de trecut. Momentul prezent reprezintă pentru mine începutul unei vieţi noi” – Louise L. Hay

Viaţa ți-a oferit şi continuă să îți ofere permanent oportunităţi de a cunoaşte oameni extraordinari. Pe mulţi dintre ei îi cunoști prin intermediul cărţilor pe care le-au scris pentru a-i inspira pe alţii. Pe alţii îi descoperi prin întâlniri magice, în viața ta de zi cu zi. E important să fii mereu pregătit şi deschis să te dezvolți, să înveți ceva important de la fiecare fiinţă pe care o întâlnești și din orice situație de viață.

10390425_750950408321028_6419530638878046058_n

Personal, sunt recunoscătoare pentru ceea ce învăţ în fiecare zi despre oameni şi de la oameni. Iubesc unicitatea fiecărui om şi unicitatea fiecărei experienţe. Învăţ permanent să ascult, fără să judec, cu inima deschisă, cu simpla intenţia de a înţelege. Privesc în ochii oamenilor, ascult poveştile lor unice de viaţă și mesajele inimii lor, sunt atentă la emoţiile lor şi … mă las inspirată.

Învăţ de asemenea să îmi ascult şi să îmi înţeleg mai bine emoţiile şi le împărtăşesc celor interesaţi ce am descoperit şi descopăr în călătoria mea, astfel încât să-i inspir pe oameni unici şi minunaţi să îşi asculte şi înţeleagă emoţiile și să se lase ghidați de intuiție.

Puterea prezentului este cu siguranţă printre cele mai transformatoare lucruri pe care le-am descoperit şi le experimentez datorită oamenilor din viaţa mea, în călătoria în lumea fascinantă a spiritului.

“Cu toţii suntem responsabili pentru experientele noastre. Fiecare gând pe care îl emitem contribuie la făurirea viitorului nostru. Capacitatea maximă a fiecărui om este în momentul prezent.” – Louise L. Hay

girls_girl_meditating_on_a_hill_055611_

Când ne concentrăm pe momentul prezent, ne simţim energizaţi să fim cine ne dorim să fim, fără regrete pentru ce am făcut sau nu am făcut ieri şi fără îngrijorări şi temeri pentru ce vom face mâine. Ceea ce gândim şi simţim azi determină ce vom trăi mâine şi transformă trecutul într-o experienţă valoroasă.

Prezentul este cel mai bun moment pentru a începe să faci ceea ce de mult simţeai că e important pentru tine. Acele lucruri pentru care nu ți-ai făcut niciodată timp, pentru că erai mult prea ocupat să faci ceea ce „trebuie”.

Prezentul este cel mai bun moment pentru a începe să fii ceea ce eşti cu adevărat, pentru a începe sau a relua călătoria către tine însuţi şi pentru a-i (re)descoperi pe oamenii minunaţi din jurul tău.

breakdown-or-breakthrough-700x360

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către tine însuți, e simplu.  Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni consiliere individuală, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Nu contează unde locuiești, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de un computer cu o conexiune la internet și o cameră în care să nu te deranjeze nimeni.

Fiecare om e UNIC și de aceea, lucrăm pornind de la talentele și darurile tale unice.  Ședințele noastre de lucru conțin analize numerologice amănunțite și metode simple de lucru cu mintea noastră subconștientă, duhul nostru fermecat.

Dacă dorești să îți descoperi unicitatea prin intermediul numerelor care te guvernează, poți comanda un profil numerologic.  Acest profil constă într-un raport scris de aproximativ 15 pagini conținând aspirația sufletului, personalitatea, destinul, călăuza interioară,țelul de aur, planurile de exprimare, calea din naștere, vibrația zilei de naștere, eul ascuns, lectiile karmice, încercările si ocaziile, precum și vibrațiile personale ale anilor și lunilor.  Poți completa acest formular  Solicitare profil numerologic, și în maxim 48 de ore îl poți primi pe e-mail.

Te aștept cu drag  și la atelierele pe care le țin în București. Detalii despre următorul atelier găsești în Secțiunea Evenimente a căsuței mele virtuale

Leave a Reply