Alina Roman

You Are Viewing

A Blog Post

Să știi ce să faci când lucrurile chiar merg prost

Desigur că sunt perioade în care lucrurile chiar merg prost. Niciun fel de gândire pozitivă nu poate schimba această stare de lucruri. Lucrurile sunt exact așa cum sunt. Nu le poți ascunde, nu te poți preface, nu le poți face altfel decât sunt.

Ce e de făcut, ce e de făcut…

30236-praying-prayer-womanpraying-sad-crying.1200w.tn

În primul rând, nu opune rezistență la ceea ce se petrece. Persistă lucrurile cărora le opui rezistență. Ce-ți spun acum poate părea bizar… dar binecuvântează-le. Binecuvântează toți oamenii și toate întâmplările care te dezamăgesc, care te copleșesc, care te asaltează ca niște săgeți ce vin în număr mare, de departe.

Acceptă și primește energia acestei experiențe de viață, fiindcă doar atunci o poți vindeca. Nu poți vindeca ceea ce nu iei în considerare. Amintește-ți mereu acest lucru. Nu poți vindeca ceea ce nu iei în considerare. Așadar, e important să iei în seamă experiența ta, să o accepți, să te implici în ea cu bunăvoință iubitoare, să o binecuvântezi, iar apoi, să o trimiți pe drumul ei.

În al doilea rând, amintește-ți că factorii exteriori nu pot crea niciodată stări interioare. Drept urmare, oricât de rău ar sta lucrurile, lumea ta lăuntrică (inima, sufletul și mintea) nu pot fi afectate, în niciun fel, de ceea ce este în afara ta – cu excepția situației în care tu decizi că poate face acest lucru.

Ești mereu răspunzător de propria-ți experiență de viață.

Prayer-Man-with-lifted-hands-in-front-of-mountain

Acesta nu este un plan irealizabil, un ideal imposibil de atins, ci este ceva ce mulți oameni au demosntrat că este posibil de realizat, de către toate ființele umane. Lista celor care au îndurat privațiuni enorme și dificultăți uriașe în viețile lor – și totuși, au adoptat o atitudine neacuzatoare, neagresivă, pașnică este legendă și e mult prea lungă.

Aceștia sunt oameni normali, oameni obișnuiți, la fel ca tine și ca mine. Ei și-au păstrat echilibrul, în timp ce treceau prin suferințe fizice, traume emoționale, distrugeri în plan personal și profesional și prin multe altele. Cum au reușit ei?

Într-un fel sau altul, ei au găsit curajul de a merge mai departe, prin situațiile cu care se confruntau, de a se recompune în mintea lor, într-un nou mod, transformându-și și remodelându-și astfel experiența de viață, preschimbând-o în ceva pe care să-l poată face să evolueze – și de care, de fapt, să poată beneficia.

Propria mea experiență de viață m-a învățat că universul este un loc prietenos, că Dumnezeu e întotdeauna de partea mea și că nu sunt niciodată singur, când mă confrunt cu încercările și haosul din viața mea.

Am devenit foarte înțelept în abordarea vieții înseși. Îmi spun acum că toate lucrurile se întâmplă  spre binele meu cel mai înalt – și cred acest lucru. Rostesc două rugăciuni, pe care le iubesc. Prima este:

Dumnezeul meu iubit. Îți mulțumesc astăzi, pentru ceea ce există în lumea și în viața mea. Inima mea știe că voi vedea durerea transformându-se în bucurie, amărăciunea în încântare – și chiar moartea, în viață veșnică.”

A doua rugăciune:

“ Îți mulțumesc. Doamne, pentru că mă ajuți să înțeleg că această problemă a fost deja rezolvată pentru mine.”

 

powerofprayer

Iar asta te-ar putea face să crezi că sunt o persoană care stăpânește întotdeauna situația – dar te asigur că nu e cazul. Dar eu știu că mă aflu aici într-o călătorie – o călătorie care, în cele din urmă, nu are nicio legătură cu corpul meu, ci este întru totul legată de sufletul meu. Și astfel, continui să merg către Casă, înțelegând că fiecare pas de-a lungul drumului mă poartă către Reuniunea definitivă, supremă și minunată cu Dumnezeu, unde pacea, fericirea și iubirea fără sfârșit își au sălașul.

Ce vreau să spun aici este că Dumnezeu este cu tine, până la sfârșitul timpului. Iar atunci când simți iubirea omniprezentă a lui Dumnezeu – în tine și ca fiind tu – atunci vei fi mai fericit decât ai fost vreodată.

Fragment din  Mai fericit decât Dumnezeu – Neale Donald Walsch

Dacă  dorești să te însoțesc în călătoria către vindecarea ta emoțională și eliberarea de convingerile limitative, îți poți face acum o programare la ședințele de consiliere individuală.  

Aceste ședințe încep cu un profil numerologic complex (pe care îl vei primi în scris și în baza căruia vom începe să lucrăm) și continuă cu metode simple de evaluare a convingerilor limitative, a rănilor emoționale, a cauzelor subtile a anumitor dezechilibre emoționale și fizice, apoi cu explicarea și aplicarea unor  metode de lucru cu mintea subconștientă pentru eliberarea convingerilor limitative și a energiei emoționale acumulate în tine,  pentru a ajunge la starea de bine pe care ți-o dorești.

Completează acum acest formular de Solicitare sesiuni consiliere individuală, iar eu te voi contacta pentru stabilirea primei întâlniri. Dacă nu locuiești în București, sau preferi ședințe online, din confortul casei tale, ne putem vedea online, la o oră convenabilă pentru tine. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și o încăpere în care să nu te deranjeze nimeni.

 

Leave a Reply