Descriere Tehnici

Emotion Code/Body Code

Emoțiile captive sunt niște globuri de energie, vibrând la frecvențe diferite (de exemplu, Panica are o vibrație diferită de Rușine sau Vulnerabilitate). Aceste globuri de energie se formează în situații copleșitoare, sau în situații în care nu este permis ca aceste emoții să fie exprimate.  Din cauza intensității lor, corpul nostru nu poate procesa întreaga lor energie și parte din aceasta rămâne captivă.  Emoțiile captive sunt vibrații negative distructive și tind să ne afecteze corpul, oriunde rămân captive, putând creea durere, disfuncții ale diferitelor țesuturi și chiar boli. Ele pot deasemenea crea depresie, anxietate și o multitudine de probleme emoționale.

 

Emotion Code (Codul Emoțiilor) eliberează emoțiile captive din corpurile noastre fizic și energetic, care crează durere, funcționare defectuoasă și chiar boli. Eliberând aceste globuri de energie, îți poți atinge întregul potential.  Emoțiile captive sunt identificate folosind testarea musculară și apoi sunt eliberate folosind intenția și mișcarea mâinii de-a lungul meridianului guvernator.   Una dintre cele mai importante descoperiri ale Dr. Bradley Nelson (autorul Codului Emoțiilor) este că energiile emoțiilor captive se adună în jurul inimii noastre, formând un zid în jurul inimii, care ne împiedică să oferim și să primim iubire. Aceasta poate duce la depresie, anxietate, probleme în relaționarea cu ceilalți Eliberarea emoțiilor captive din zidul din jurul inimii are adesea ca efect dispariția imediată a unor probleme fizice, autosabotării și a dificultășilor din relaționarea cu sine și cu ceilalți.

 

O descriere mai amânunțită a metodei, despre de ce și cum funcționează ca metodă energetică de autoterapie găsești aici: 

 

https://www.alinaroman.ro/codul-emotiilor-o-tehnica-ce-poate-fi-folosita-ca-autoterapie/

 

Tabelul conținând categoriile de emoții captive identificate de dr. Nelson îl poți descărca în telefonul sau laptop-ul tău apasând pe link-ul de mai jos:  

Tabelul Codul Emoțiilor

 

Body Code (Codul Corpului) este o metodă avansată, care include atât Codul Emoțiilor cât și numeroase alte tipuri de dezechilibre energetice, inclusiv energii de natură mentală, ofensatoare sau patogenă. Cu ajutorul unui software dezvoltat de către dr. Bradley Nelson și echipa sa, se pot identifica cu ajutorul testării musculare și elibera energetic atât corpul energetic (meridiane energetice, chakre, aura) cât și corpul fizic (sisteme, organe, glande), mintea subconștientă indicând exact unde în corp sunt prezente dezechilibrele energetice, eliberându-le apoi, în aceeași manieră în care sunt eliberate din corp emoțiile captive.

Pentru detalii despre energia emoțiilor, îți recomand cu mare căldură să vizionezi filmul E-motion: https://www.e-motionthemovie.com/,  iar pentru detalii privind tehnica Emotion Code, îți recomand să citești cartea Codul Emoțiilor, scrisă de dr. Bradley Nelson, pe care o găsești în orice librărie online.

 

PSYCH-K®

Credințele tale te definesc.  Datorită, sau, dimpotrivă, din cauza lor, tu te vezi puternic sau slab, independent sau dependent, curajos sau fricos,  norocos sau ghinionist, competent sau incompetent, iubit sau detestat.  Credințele, programele care rulează în mintea ta subconștientă îți conduc viața, afectându-ți starea de spirit, relația cu tine însuți și cu ceilalți, rezultatele pe care le ai în munca pe care o faci, stima de sine și sănătatea.

 

PSYCH-K® e o metodă rapidă și eficientă de a-ți atinge obiectivele, un procedeu care te ajută să îți creezi viața pe care ți-o dorești, pentru că îți eliberează mintea subconștientă din închisoarea credințelor tale limitative și te ajută să le schimbi cu unele care îți folosesc.  Împreună, analizând situațiile de viață pe care dorești să le schimbi, creăm soluțiile cele mai potrivite pentru tine și formulăm acele convingeri care să îți servească scopurilor pe care ți le propui. Cu ajutorul procesului de echilibrare PSYCH-K®, introducem apoi în mintea ta subconștientă credințele care te vor sprijini în atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus.

PSYCH-K® este:

·        un proces non invaziv, interactiv de schimbare, care s-a dovedit a fi o rețetă de succes de peste 25 de ani!

·        un proces simplu, dar puternic de a schimba convingerile din subconștient care te fac să te auto-limitezi și să te auto-sabotezi

·        un amestec unic de instrumente de schimbare diferite, unele contemporane, altele străvechi, provenite atât din ultimile cercetări neuroștiințifice,  cât și din străvechea înțelepciune a corpului uman

·        o abordare revoluționară de facilitare a schimbării la nivel subconștient, unde operează cel puțin 95% din conștientul nostru

·        un proces care transcende metodele standard de vizualizare, afirmații, puterea voinței și gândirea pozitivă, eficace mai ales în domeniile schimbării de comportament/deprindere, stare de bine și reducerea stresului.

 

Pentru mai multe detalii despre această metodă energetică, își recomand să vizionezi conferința lui Rob Williams – Pshihologia schimbării.

 

Sacred Freedom Technique

Sacred Freedom Technique este o metodă energetică extraordinar de simplă și eficientă, creată de către Joe Vitale, autorul cărților Zero limite și Starea Zero, care a adus la cunoștința întregii lumi metoda de curățare energetică ho’oponopono. Metoda este o combinație de ho’oponopono și o versiune a tehnicii Emotional Freedom Technique. Joe Vitale a combinat aceste două tehnici energetice și a creat un instrument de lucru energetic foarte ușor de folosit, rapid și eficient.

În esență, această tehnică folosește metoda tapotării anumitor puncte energetice din corp, în același timp dându-se comenzi minții subconștiente, prin diferite afirmații. În funcție de aceste afirmații, mintea subconștientă eliberează din memoria ei amintiri dureroase, traume, emoții și convingeri limitative asociate cu aspectele pe care ne propunem să lucrăm. Sacred Freedom Technique poate fi folosită astfel pentru corectarea oricăror simptome de natură fizică (dureri sau orice fel de afecțiuni), sau de natură emoțională/mentală (depresii, atacuri de panică, fobii, relații defectuoase, emoții puternice diverse).

Terapiile energetice se lucrează prin proxy/testare prin procură.  Ca practician certificat Codul Emoțiilor, lucrez ca surogat, prin substituire energetică, conectându-mă și lucrând pentru client de la distanță.  Această abilitate extraordinară a oricărei ființe umane de a forma o legătură de surogare, îmi dă posibilitatea de a susține sesiuni prin Zoom, FB video, Whatts App video sau off-line (prin e-mail), în timp ce clientul își poate desfășura activitățile uzuale.  Aceste sesiuni sunt la fel de eficace ca acelea în care clientul s-ar afla în prezența mea.

 

Translate »
Scroll to Top